Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
voda

Voda u Petrinji se ponovno može piti bez prokuhavanja

PETRINJA – Iz Privrede su upravo javili kako je voda ponovno ispravna za piće.

„Poštovani korisnici,

Privreda d.o.o. je zaprimila nalaz i službenu obavijest Zavoda za javno zdravstvo SMŽ, kako su rezultati uzoraka po ovlaštenim djelatnicima ZZJZ uzeti 8. studenog 2019. godine na kontrolnim točkama: 1. Dječji vrtić Petrinjčica u Ul. D. Petrovića, 2. I osnovna škola, Gundulićeva 5, 3. Dom za starije i nemoćne osobe, Trg narodnih učitelja 7, 4. Dječji vrtić Izvor, Ul. M. Dujnića 25 i 5. Dječji vrtić Mali princ, Ul. Hanžekova 10; uredni, tj. udovoljavaju Pravilniku o parametrima sukladnosti, metodama analize, monitoringu i planovima sigurnosti vode za ljudsku potrošnju te načinu vođenja registra pravnih osoba koje obavljaju djelatnost javne vodoopskrbe (“Narodne novine”, broj 125/17).

Na osnovi navedenog, od strane ravnatelja ZZJZ g. dr. Inoslava Brkića ovlašteni smo obavijestiti da se ukida privremena mjera prokuhavanja vode za piće, objavljena 8.11. u 13:16 h.

Potrošačima i korisnicima zahvaljujemo na strpljenju i povjerenju, te poštovanju propisane preventivne mjere, a Zavodu izražavamo zahvalnost na žurnosti u djelovanju na terenu te podršku djelatnicima Privrede d.o.o. u obavljanju svih radnji koje poduzima tijekom redovne djelatnosti i otklanjanju vanrednih okolnosti u opskrbi pitkom vodom, kako bi ista bila stabilna i sigurna na cijelom vodoouslužnom području Privede d.o.o..

Pozdravljamo s poštovanjem!“, stoji u priopćenju ravnatelja Zorana Zechnera.

 

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X