Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Vojnom puškom pucao po Kutini, ispalio 12 hitaca

KUTINA – Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom iz Kutine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Naime, njega se sumnjiči da je u subotu, 18. srpnja, u vremenu od 00.20 do 3.20 sati u Kutini iz vojne puške koju je nezakonito posjedovao, ispalio najmanje 12 hitaca od kojih je s tri hitca pogodio prozor susjedne kuće vlasništvo 66-godišnjaka u kojoj se nitko nije nalazio. Jedan hitac je ispalio u limenu kućicu autobusnog stajališta, dok je ostatak streljiva ispalio u nepoznatom pravcu.

Dolaskom policije 33-godišnjak je uhićen, dok je po nalogu suda izvršena pretraga doma i drugih prostorija te je pronađena vojna puška i 60 komada streljiva.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog počinjenih kaznenih djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

MOST-ovo „Pismo namjere“

PETRINJA – Povjerenica MOST-a za Sisačko-moslavačku županiju Luca Gašpar Šako poslala je priopćenje nazvano „Pismo