Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

Vozač iz Poreča u vidno alkoholiziranom stanju vozio Petrinjom

PETRINJA – U Ulici Vladka Mačeka u Petrinji jučer 17.svibnja oko 23 sata i 50 minuta, policijski službenici su zaustavili osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 38-godišnjak s područja Poreča, pod vidnim utjecajem alkohola i bez važeće vozačke dozvole. Kako su priopćili iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, vozač je odbio alkotestiranje.

U mjestu Stružec, policijski službenici su u subotu 16.svibnja oko 18 sati i 30 minuta zaustavili osobni automobil sisačkih registracija kojim je upravljao 42-godišnjak s područja Siska pod utjecajem alkohola od 1,76 promila. Istoga dana u mjestu Odra Sisačka, policija je zaustavila osobno vozilo njemačkih registracija kojim je upravljao 30-godišnji hrvatski državljanin s područja Siska pod utjecajem alkohola od 2,07 promila.

Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozači su smješteni u posebne prostorije nadležnih policijskih postaja, a protiv njih nadležnom Općinskom sudu bit će podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja.

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X