Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
voda11

Za građane postavljena cisterna s pitkom vodom u Gundulićevoj 14

PETRINJA – Nakon novih obavljenih analiza vode od strane Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije, voda i dalje nije za piće za stanovnike koji su u proteklih nekoliko dana ostali bez pitke vode. Stoga je Zavod za javno zdravstvo naše županije izdao preventivnu mjeru obveznog prokuhavanja vode od minimalno 10 minuta kako bi se mogla koristiti za piće.

Privreda je danas postavila i cisternu s pitkom vodom. „Obzirom na preporuku ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije dr.Inoslava Brkića o prokuhavanju vode, Privreda je u skladu sa zakonskim odredbama, postavila u krugu tvrtke, na lokaciji Ivana Gundulića 14, cisternu s vodom za ljudsku potrošnju. Pozivaju se građani da se istom posluže sve do ukidanja mjere koje je propisao Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije. Molimo potrošače za razumijevanje“, poručuju iz Privrede.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X