Za klađenja koristio nezakonito prebačeni novac na korisnički račun kladionice Za klađenja koristio nezakonito prebačeni novac na korisnički račun kladionice
SUNJA – Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 28-godišnjim muškarcem je utvrđeno da je u rujnu prošle godine na štetu 27-godišnjaka i 29-godišnjaka počinio kaznena djela... Za klađenja koristio nezakonito prebačeni novac na korisnički račun kladionice

SUNJA – Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 28-godišnjim muškarcem je utvrđeno da je u rujnu prošle godine na štetu 27-godišnjaka i 29-godišnjaka počinio kaznena djela računalna prijevara i nedozvoljena uporaba osobnih podataka.

Njega se sumnjiči da je na području Sunje došao do podataka tekućeg računa 27-godišnjaka i u više navrata neovlašteno putem interneta podigao i prebacio nekoliko tisuća kuna s njegovog računa na korisnički račun otvoren u kladionici te taj novac koristio za klađenja.

Korisnički račun je kreirao putem mobilnog interneta, koristeći za njegovu registraciju i kreiranje osobne podatke drugog oštećenog 29-godišnjaka. Materijalna šteta koju je osumnjičeni počinio ovim kaznenim djelima procjenjuje se na 8246 kune te je on kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.