Zagorica „zagorčala“ život Petrinjcima Zagorica „zagorčala“ život Petrinjcima
PETRINJA – Rukometaši Petrinje, u 3. kolu Druge hrvatske rukometne lige  – sjever, ugostili su momčad Zagorice od koje su poraženi 36:26. Gosti su... Zagorica „zagorčala“ život Petrinjcima

PETRINJA – Rukometaši Petrinje, u 3. kolu Druge hrvatske rukometne lige  – sjever, ugostili su momčad Zagorice od koje su poraženi 36:26.

Gosti su novom pobjedom, uz Čakovec, nastavili stopostotni niz uz tri pobjede i smjestili se na vodeće pozicije, a u Petrinji su se predstavili kao čvrst i kvalitetan protivnik kojem nije trebala pomoć sudaca. Naime, sudački par Matije, Brodić i Hodžić iz Zagreba, prometnuli su se u glavne aktere susreta jer su svoje procjene, odnosno „slobodno sudačko uvjerenje“ pretvorili u toliko rastezljiv pojam da su naoko iste situacije različito procjenjivali na jednoj i drugoj strani i praktično posljednjih 15-ak minuta pretvorili u „revijalni“ dio utakmice kada je potpuno nestalo rezultatske neizvjesnosti.

Što se tiče same igre, istini za volju, Petrinjci nisu briljirali i jedinu aktivu u rezultatu imali su na samom početku kada su poveli 1:0 i dva puta bili u poravnanju (1:1,2:2), a sve ostalo bilo je na strani gostiju. Što se strijelaca tiče Marko Pucović je u domaćim redovima sam odradio pola posla s13 pogodaka, ali nažalost nije imao pratnju suigrača jer tek su iza njega, s po 3 pogotka, Marko Vujanović i Kristijan Dević, dok je na suprotnoj strani najefikasniji bio Matija Babić s 10 pogodaka, a pratili su ga Saša Jovičić i Marin Vitić, obojica su po 6 puta pogodili mrežu domaćina.

U idućem 4. kolu, u subotu, 7. listopada, od 19 sati, Petrinjci će ponovo biti domaćini, a u goste im dolazi momčad Preloga.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.