“Zajedničkim radom učinimo sve što možemo u daljnjem razvitku voljenog nam grada!” “Zajedničkim radom učinimo sve što možemo u daljnjem razvitku voljenog nam grada!”
PETRINJA – Povodom Dana grada Petrinje i blagdana svetog Lovre, našeg nebeskog zaštitnika, gradonačelnik Petrinje i saborski zastupnik Darinko Dumbović svojim sugrađankama i sugrađanima... “Zajedničkim radom učinimo sve što možemo u daljnjem razvitku voljenog nam grada!”

PETRINJA – Povodom Dana grada Petrinje i blagdana svetog Lovre, našeg nebeskog zaštitnika, gradonačelnik Petrinje i saborski zastupnik Darinko Dumbović svojim sugrađankama i sugrađanima uputio je prigodnu čestitku:

„Drage Petrinjke i Petrinjci, u svoje osobno ime, u ime svojih zamjenika, bliskih suradnika te u ime cijele Gradske uprave upućujem vam iskrene čestitke povodom Dana grada Petrinje i blagdana svetog Lovre, uz želju da zajedničkim radom učinimo sve što možemo u daljnjem razvitku voljenog nam grada. Dobrodošli na Lovrenčevo!“, stoji u čestitci gradonačelnika Dumbovića.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.