Zapažen uspjeh Marte Sekulić iz KLK Zibel Zapažen uspjeh Marte Sekulić iz KLK Zibel
SISAK – Na klizalištu Zagrebaškog velesajma 5. i 6. travnja ove godine održano je prvenstvo Hrvatske u umjetničkom klizanju. Za napomenuti je da je... Zapažen uspjeh Marte Sekulić iz KLK Zibel

SISAK – Na klizalištu Zagrebaškog velesajma 5. i 6. travnja ove godine održano je prvenstvo Hrvatske u umjetničkom klizanju. Za napomenuti je da je ovo prvi službeni nastup Klizačkog kluba „Zibel“, osnovanog 2017. godine, dok je 25.02.2018. održan prvi trening i prezentacija umjetničkog klizanja u novoj Ledenoj dvorani u Sisku.

Prvu medalju za treće mjesto u vrlo jakoj konkurenciji odnijela je seniorka Marta Sekulić. Ovaj značajan uspjeh i „probijanje leda“ na najvažnijem natjecanju ne bi se dogodilo bez upornog rada i stručnog vodstva trenerice, naše poznate klizačice, profesorice kineziologije Nevenke Lisak. Ovaj uspjeh će biti poticaj za još bolje rezultate naših klizača, ali i priznanje za dugogodišnji rad naše trenerice, kao i daljnja motivacija upravi kluba te zahvala roditeljima entuzijastima koji se također trude kako bi ovaj klub napredovao.

Predsjednica KLK „Zibel“, Andrea Cavrić, istaknula je za kraj: „Trudeći se da svakodnevno pokazujemo najljepše strane bavljenja ovim prekrasnim sportom, želja nam je da našim članovima sport postane dio i način života, da kroz njega izgrade svoju osobnost, steknu radne navike i izrastu u zdrave osobnosti.“

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.