Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
macekova02072020gore

Započelo asfaltiranje nogostupa u Mačekovoj ulici

PETRINJA – Nakon završenog asfaltiranja nakon obavljenih radova u sklopu projekta Aglomeracije, u Ulici Vladka Mačeka započelo je asfaltiranje nogostupa, a radove je obišao i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

„Ovo je nešto što je važno za građane ovdje, što su proživjeli u zadnjih par godina. Znamo da su bili bez ceste, bez nogostupa, da su bili bez osnovne komunalne infrastrukture, da je ovo jedna ulica koja žila kucavica koja ide prema Bolnici, koja je tu u našim Majdancima gdje je i Dom zdravlja. Sve je to nekako povezano za život i komunikaciju građana. Sada ćemo, sada ćemo, pa nikada. No uspjeli smo realizirati projekt ovog nogostupa koji je sa ivičnjacima oko 500 tisuća kuna. To je jedna nadgradnja kvalitete života, sigurnosti i inače komunikacije u Petrinji“, rekao je Dumbović.

Podsjetio je kako u Petrinji po pitanju ovakvih radova nedostaje 100-tinjak radnika. „Ono što mogu reći da je Petrinja jedno ogromno gradilište koje zahtjeva i jednu vrstu poštovanja prema svim ovim danima koji su iza nas, zahtjeva vremenske prilike i neprilike, zahtjeva da imamo obzira i prema COVID-u 19 koji nam je u jednom trenutku odnesao tri mjeseca, onoga kontinuiteta koji je trebao biti završen. S druge strane, gledajući da je problem sigurno i radna snaga koje danas nema, Petrinji nedostaje najmanje 100 djelatnika u građevinskom sektoru, s kojim mi kao grad nemamo problema, ali ima građevinski sektor“, istaknuo je Dumbović te je na kraju poručio : „Nadam se da će Petrinja u kontinuitetu nastaviti sa asfaltiranjem, ne samo svih ovih ulica, Kolektor koling je donio jedan finišer, Ceste Sisak imaju dva finišera, dvije grupe rade i želimo ovo ljeto završiti i ljudima maknuti prašinu i rupe sa očiju“, zaključio je Dumbović.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X