Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
ajdovscinska06072020

Započelo asfaltiranje u Ajdovščinskoj ulici

PETRINJA – Nakon obavljenih radova u sklopu projekta Aglomeracije u Petrinji, nastavljeno je asfaltiranje petrinjskih ulica, a kako je bilo i najavljeno, započelo je asfaltiranje cesta u Ajdovščinskoj ulici. Za početak je asfaltirano 200 metara ulice, što je 700 kvadrata novog asfalta. Radove je obišao i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

„Meni je drago da je danas ovdje ekipa iz Kolektora spremna raditi, ali mi je žao što ne može ih pratiti asfaltna baza koja nema dovoljno materijala koliko oni mogu raditi. Očito smo u nekoj sezoni u kojoj se puno radi, a ustvari imamo problem i rokova i svega. Zato ćemo morati malo stisnuti i naći neka rješenja kako angažirati i drugu asfaltnu bazu jer nećemo moći čekati svakih pet do šest dana na asfalt koji nam treba svakodnevno. Danas smo samo uzeli određene količine, 100 tona, a možda bi se moglo ugraditi još više. Danas obilazim radove, želim puhati za vrat u svakoj ulici, želim biti u svakom koraku na radovima koji moraju biti korektno napravljeni“, rekao je Dumbović, te dodaje kako je zadovoljan tijekom radova i poručuje kako svi u ovom projektu moraju dati još više od sebe, od izvođača, nadzora, kao i same ekipe koja vodi projekt Aglomeracije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X