Završnog vikenda ovogodišnje sezone klizanja, petrinjskim ledom zavladale maškare Završnog vikenda ovogodišnje sezone klizanja, petrinjskim ledom zavladale maškare
PETRINJA – Pretposljednjeg dana sezone klizanja u Petrinji, na montažnom klizalištu, na Gradskom rukometnom stadionu, održan je maskenbal. Princeze, zečići, vještice, mišići, likovi iz stripova... Završnog vikenda ovogodišnje sezone klizanja, petrinjskim ledom zavladale maškare

PETRINJA – Pretposljednjeg dana sezone klizanja u Petrinji, na montažnom klizalištu, na Gradskom rukometnom stadionu, održan je maskenbal. Princeze, zečići, vještice, mišići, likovi iz stripova i crtanih filmova jurili su po ledu u ritmu glazbe s razglasa.

„Danas je predzadnji dan našeg klizališta i kako sutra završava ovosezonsko klizanje, htjeli smo djeci prirediti nešto za oproštaj. Ususret fašniku organizirali smo klizanje pod maskama i za najkreativnije maske pripremili tri nagrade“, rekla je Jasmina Robinić, direktorica Poslovnih zona Petrinje, tvrtke koja upravlja Gradskim klizalištem.

Na kraju ove, četvrte sezone klizanja u Petrinji, Robinić kaže kako je klizalište opravdalo očekivanja.

„Odazivom kroz ovih mjesec i pol dana ponovno je potvrđeno da to nije bio ni promašeni projekt ni promašena investicija. Kroz sve ove događaje, odaziv je stvarno bio velik. Bio je velik i u „obične“, redovne dane, bez obzira na one situacije kad se nismo mogli klizati. Mogu reći da sam jako zadovoljna“, rekla je Robinić koja je zahvalila svima koji su omogućili još jednu sezonu klizanja u Petrinji- gradonačelniku, zaposlenicima tvrtke Poslovne zone Petrinja, djelatnicima Klizališta i svim posjetiteljima.

Trenutak koji su mali posjetitelji klizališta večeras nestrpljivo očekivali bila je dodjela nagrada za najkreativnije maske.

Prvu nagradu – pizzu po izboru uz dva napitka po izboru osvojila je „Princeza“ Samanta.

Druga nagrada – dvije ulaznice za film po izboru u petrinjskom kinu pripala je Emi zamaskiranoj u „Vražicu“.

Tena, zamaskirana u strašnu „Vampiricu“ osvojila je treću nagradu – cjelodnevno besplatno klizanje sutra, zadnjeg dana sezone.

Sezona klizanja u Petrinji završava u nedjelju, 21. siječnja, pa ako želite iskoristiti priliku za još malo „brušenja“leda, učinite to sutra u terminima od 10 do 12, od 13 do 15 i od 19 do 21 sat.

 

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.