Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
vatranaslov

Zbog opuška došlo do požara nadstrešnice, šteta 45 tisuća kuna

JAZAVICA – U petak, 22. svibnja, oko 15.30 sati, na novljanskom području u mjestu Jazavica, došlo je do požara nadstrešnice koja je u potpunosti izgorjela. Policijski službenici su u suradnji s inspektorom zaštite od požara obavili očevid kojim je utvrđeno da je 41-godišnjak nepažljivo odbacio neugašeni opušak cigarete na slamu, koja se nalazila na traktorskoj prikolici ispod nadstrešnice, uslijed čega je došlo do požara.

Požar se potom proširio na drvenu konstrukciju nadstrešnice koja je u potpunosti izgorjela, dok je djelomično nagorio kokošinjac, traktor, traktorska prikolica i dr.  Požar su ugasili vatrogasci DVD Jazavica i Roždanik te JVP Novska. Materijalnu štetu vlasnik procjenjuje na oko 45.000 kuna, a policija će o ovom požaru Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X