Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
vatranaslov

Zbog požara štale, gospodarskih zgrada i nadstrešnice šteta 125 tisuća kuna

KRAPJE – U mjestu Krapje, jučer 1.srpnja oko 3 sata, došlo je do požara štale, gospodarskih zgrada i nadstrešnice. Do požara je došlo uslijed djelovanja toplinske energije (iskra ili užareni dijelovi pile) koji su nastali prilikom piljenja suhe drvene građe sa strojem za piljenje drva tzv. banzek, a koji su najvjerojatnije pali na zapaljivu materiju (piljevina).

Tom prilikom došlo je do zapaljenja ispiljenih drva i nastanka požara koji se proširio na gospodarske objekte. U požaru je djelomično izgorjela krovna konstrukcija štale, dok su na gospodarskim zgradama u potpunosti izgorjele krovne konstrukcije i nadstrešnica te oko 50 metara drva, rasipač za umjetno gnojivo i traktorska prikolica.

Požar je lokaliziran u 6 sati, a očevid su obavili policijski službenici u suradnji s inspektorom za zaštitu od požara i eksploziva. Oštećeni materijalnu štetu procjenjuju na oko 125.000 kuna, a policija će o ovom događaju nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti izvješće.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X