Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
radovinacesti

Zbog radova na sanaciji AB propusta zatvara se dio Drenačke ulice

PETRINJA – Iz Županijske uprave za ceste Sisačko-moslavačke županije su donijeli Odluku o privremenom zatvaranju za sav promet županijske ceste 3202, Drenačka ulica u Petrinji, dionica od stac.1+830,55 do stac.2+035,55 kanalizacijska mreža naselja Nova Drenčina 1.A.7., a radi izvođenja radova sanacije AB propusta u Novoj Drenčini nakon izvođenja radova Aglomeracije Petrinja u vremenu od 00 do 24 sata od dana 23.studenoga 2020.godine do završetka radova sanacije AB propusta.

Za vrijeme izvođenja radova promet svih vozila preusmjerava se prema privremeno postavljenoj signalizaciji. Znakove zabrane prometa i ostale znakove privremene regulacije postavit će se sukladno elaboratu privremene regulacije prometa izrađenom po projektantu, odnosno uspostaviti privremenu tehničku regulaciju prometa na svim prometnicama na koje se promet preusmjerava kao i na ŽC3202, na način da se pravovremeno obavijesti sve sudionike u prometu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X