Zbog razminiranja privremeno se zatvara cesta u Novom Selištu Zbog razminiranja privremeno se zatvara cesta u Novom Selištu
PETRINJA – Cesta u naselju Novo Selište Petrinjsko zbog razminiranja uz državnu cestu D37 privremeno će biti zatvorena za sav promet od 10.srpnja do... Zbog razminiranja privremeno se zatvara cesta u Novom Selištu

PETRINJA – Cesta u naselju Novo Selište Petrinjsko zbog razminiranja uz državnu cestu D37 privremeno će biti zatvorena za sav promet od 10.srpnja do 17.srpnja ove godine u vremenu od 8 do 13 sati. Kako poručuju iz Hrvatskih cesta, promet će biti propuštan 15 minuta prije svakog punog sata.

Riječ je o dionici državne ceste D37, dionica 2 (Petrinja-Glina) u naselju Novo Selište Petrinjskog, od km 1+600 do km 2+600. Promet će biti reguliran privremenom prometnom signalizacijom. Tijekom zatvaranja ceste, bit će osiguran prolazak vozilima hitne medicinske pomoći, Hrvatske vojske, vatrogasnim službama i policiji.

ODLUKA o Zatvaranju Državne Ceste (2) by Petrinjski Radio on Scribd

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.