Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
stozer04052020ivozinic

Žinić i Roksandić: „Sretan vam Dan Sisačko-moslavačke županije“

SISAK – U povodu obilježavanja Dana Sisačko-moslavačke županije sisačko-moslavački župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije Ivanka Roksandić uputili su čestitku.

„Poštovani žitelji Sisačko-moslavačke županije, drage sugrađanke i sugrađani,

još jedan Dan naše županije dočekujemo zajedno, svjesni snage koju zajedništvo daje, ohrabreni uspjehom u obuzdavanju pandemije koja nam je zaprijetila.

Pokazali smo da možemo odoljeti izazovu, odgovoriti na pojavu opasnosti, pokrenuti skrivene snage kad je to potrebno, za budućnost nas i naše djece. Onako, kako su hrvatski narod učili njegovi veliki učitelji, braća Radić!

Nastavimo, dragi prijatelji, primjenjivati taj recept u nastavku našeg života. U svim područjima, na gospodarskom, kulturnom, sportskom polju u društvenom životu naše prekrasne županije. Uspjeh je zajamčen složnima i odgovornima.

Velika nam je čast i zadovoljstvo svima reći: Sretan Vam Dan Sisačko-moslavačke županije!“, stoji u čestici.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X