Žinić: „Marija ima posebno mjesto u srcu hrvatskog naroda…“ Žinić: „Marija ima posebno mjesto u srcu hrvatskog naroda…“
SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić uputio je za blagdan Velike Gospe čestitku. „Svim vjernicima, koji slave Veliku Gospu, čestitam s mojim zamjenicima Romanom... Žinić: „Marija ima posebno mjesto u srcu hrvatskog naroda…“

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić uputio je za blagdan Velike Gospe čestitku.

„Svim vjernicima, koji slave Veliku Gospu, čestitam s mojim zamjenicima Romanom Rosavcem i Ivanom Celjakom te predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić ovaj veliki katolički i hrvatski blagdan.

Marija ima posebno mjesto u srcu hrvatskog naroda, koji je smatra svojom vjernom zaštitnicom. U teškim trenutcima svoje povijesti Hrvati su je uvijek zazivali i molili joj se, a ona se, pomažući i odazivajući se molitvi, toliko približila hrvatskom puku i duši našeg čovjeka da je postala dio hrvatskog naroda. Postala je kraljica Hrvata.

Provedite ovaj blagdan slijedeći poruke naše Gospe, u međusobnom razumijevanju, miru i obiteljskom zajedništvu.

Sretan vam blagdan Velike Gospe“, stoji u čestici župana Ive Žinića.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.