Žinić: „Svijet oko nas brzo se mijenja, napreduje i gleda u budućnost. Naše je mjesto u tom svijetu“ Žinić: „Svijet oko nas brzo se mijenja, napreduje i gleda u budućnost. Naše je mjesto u tom svijetu“
SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije Ivanka Roksandić uputili su u povodu Dana Sisačko-moslavačke županije čestitku sljedećeg sadržaja:... Žinić: „Svijet oko nas brzo se mijenja, napreduje i gleda u budućnost. Naše je mjesto u tom svijetu“

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije Ivanka Roksandić uputili su u povodu Dana Sisačko-moslavačke županije čestitku sljedećeg sadržaja:

„Poštovani žitelji Sisačko-moslavačke županije, drage sugrađanke i sugrađani,

Još jedan Dan naše županije dočekujemo zajedno, sa željom za ravnomjernim razvojem naših strateških grana, gospodarstva, poljoprivrede i turizma.

Svijet oko nas brzo se mijenja, napreduje i gleda u budućnost. Naše je mjesto u tom svijetu, ali nas nitko neće zvati i moliti. Projektima, novim, originalnim zamislima i zajedničkim djelovanjem sami ćemo ga izboriti. I mi, odavde, možemo mijenjati svijet.

U ime svih svojih suradnika kao i osobno čestitamo vam Dan Sisačko-moslavačke županije!“, stoji u čestici župana Žinića i predsjednice Županijske skupštine Ivanke Roksandić.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.