Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
žžinićtekst

Žinić uputio čestitku povodom Dana neovisnosti Republike Hrvatske

SISAK – U povodu Dana neovisnosti Republike Hrvatske sisačko-moslavački župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke Ivanka Roksandić uputili su čestitku.

„Obilježavajući Dan neovisnosti, prisjećamo se 25. lipnja 1991. godine i povijesne odluke Hrvatskog sabora o samostalnosti i suverenosti Republike Hrvatske, ostvarenja povijesne želje i višestoljetnog sna hrvatskog naroda.

Dan neovisnosti je prigoda za iskazivanje zahvalnosti i odavanje počasti svima koji su sudjelovali u stvaranju samostalne hrvatske države, u njezinoj obrani i oslobađanju, a naročito onima koji su svoje živote ugradili u stvaranje slobodne i neovisne Hrvatske.

U ime Sisačko-moslavačke županije, kao i svih svojih suradnika čestitamo vam Dan neovisnosti“, stoji u čestici župana Žinića.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X