Zumbathon za pomoć u liječenju Tei Matijević oboljeloj od SMA Zumbathon za pomoć u liječenju Tei Matijević oboljeloj od SMA
PETRINJA – U jedinstvenom ambijentu petrinjskog Gradskog kupališta 01.06.2019.godine bit će održan ZUMBATHON, charity event koji će trajati od 16 do 20 sati u... Zumbathon za pomoć u liječenju Tei Matijević oboljeloj od SMA

PETRINJA – U jedinstvenom ambijentu petrinjskog Gradskog kupališta 01.06.2019.godine bit će održan ZUMBATHON, charity event koji će trajati od 16 do 20 sati u organizaciji Sportske udruge „Pokret“ na čelu s Josipom Trkljom, dugogodišnjom zumba instruktoricom koja je sudjelovala na brojnim domaćim i međunarodnim masster classovima te stekla iskustva koja želi podijeliti i s vama.

Na Zumbathonu će vam se predstaviti i brojni zumba instruktori iz cijele Hrvatske i šire.

Zumbathon se organizira za pomoć malenoj Tei Matijević staroj dvije godine, a koja boluje od spinalne mišićne atrofije (SMA).

Svi novčani prilozi prikupljeni na ovom eventu bit će dodijeljeni Teinoj obitelji za daljnje uspješno liječenje.

Za sve goste koji dolaze iz daljih mjesta osigurani su vrlo povoljni smještaji, samo se trebaju javiti organizatorima eventa.

Ovim putem pozivaju sve ljubitelje zumbe te one koji će možda to tek postati, ali i one voljne pomoći, da im se pridruže i zaplešu s njima za Teu.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.