Župan Ivo Žinić darivao djecu sisačke pedijatrije Župan Ivo Žinić darivao djecu sisačke pedijatrije
SISAK – Župan Ivo Žinić je posjetio Odjel za pedijatriju Opće bolnice „Dr.Ivo Pedišić“ u Sisku te je male pacijente razveselio poklonima za blagdan... Župan Ivo Žinić darivao djecu sisačke pedijatrije

SISAK – Župan Ivo Žinić je posjetio Odjel za pedijatriju Opće bolnice „Dr.Ivo Pedišić“ u Sisku te je male pacijente razveselio poklonima za blagdan sv.Nikole. Nakon podijele paketa župan je rekao kako mu je drago da na odjelu nema preveliki broj djece te da je populacija zdrava pa će u budućnosti u županiji imati tko i raditi. Župan je, u pratnji ravnatelja dr.Tomislava Dujmenovića, obišao odjel te najavio preinake prostora:

„Ima tu sada potrebe i za nekakvim drugačijim razmještajem, da nema više potrebe za ovolikim brojem stacionarnih kreveta, nego evo prilagodit ćemo se uvjetima, osposobiti ambulante i u razgovoru s voditeljem odjela i s ravnateljem uputiti određeni broj liječnika na subspecijalizacije kako naši roditelji ne bi morali odlaziti u kliničke bolničke centre, u Zagreb, ili negdje drugdje nego će tu zdravstvenu zaštitu moći ostvariti ovdje.“, rekao je Žinić.

Župan je podijelio ukupno sedam prigodnih paketa s plišanim igračkama i slatkišima te na kraju čestitao imendan svim Nikolama i Nikolinama.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.