Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
sttudentstipendijenaslov 2

Županija raspisala natječaj za dodjelu studentskih stipendija

Foto: ilustracija

SISAK – Sisačko-moslavačka županija raspisala je 6. studenog 2019. “Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima/ studenticama s područja Sisačko-moslavačke županije za akademsku godinu 2019/2020. kroz mjere pronatalitetne politike“.

Programom javnih potreba u školstvu Sisačko-moslavačke županije utvrđena je dodjela 25 stipendija za akademsku godinu 2019/2020. redovitim studentima/studenticama s prebivalištem na području Sisačko-moslavačke županije kroz mjere pronatalitetne politike. Visina stipendije iznosi 700,00 kuna.

Pravo prijave na Natječaj imaju redoviti studenti/studentice preddiplomske i diplomske razine stručnih i sveučilišnih studija s prebivalištem na području Sisačko-moslavačke županije:

-preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija

-stručnog studija, specijalističkog diplomskog stručnog studija

-integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija

-student koji je u prethodnoj godini ostvario 50 ECTS

-studenti prve godine studija koji imaju prosjek ocjena završnog razreda u srednjoškolskom obrazovanju 3,50

-studenti koji nemaju status apsolventa

-studenti iz obitelji s troje i više djece

-koji nisu korisnici neke druge stipendije ili novčane potpore u svrhu školovanja.

Prijavitelj se na Natječaj prijavljuje putem prijavnice koja se nalazi na internetskim stranicama Sisačko-moslavačke županije (www.smz.hr). Uz prijavnicu se dostavlja i kopija priloga kojom se dokazuju podatci iz prijavnice (potvrda za brata/sestru o školovanju).

Prijavitelj je dužan ispisati PDF prijavnicu, vlastoručno je potpisati i poslati poštom uz dodatnu dokumentaciju u natječajnom roku (12 dana) na sljedeću adresu:

SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA

Upravni odjel za prosvjetu, kulturu i šport

„Prijava za studentske stipendije – pronatalitetna politika“

S.i A. Radića 36

44000 Sisak

(s naznakom: NE OTVARAJ).

Neće se razmatrati prijave koje su poslane nakon isteka natječajnog roka od 12 dana (zadnji dan za predaju dokumentacije je 18. studenog 2019. godine).

Odluka o korisnicima stipendije i bodovna lista bit će objavljene na oglasnoj ploči Županije i na službenoj internetskoj stranici Županije (www.smz.hr), stoji u Odluci o raspisivanju Natječaja koju je potpisao župan Ivo Žinić.

(Više informacija i prijavnicu za natječaj, možete potražiti na službenoj stranici Sisačko-moslavačke županije (www.smz.hr), u rubrici Natječaji.)

 

 

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X