Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
zgradazupanijesmz

Županija subvencionira kamatu za odobrene zajmove od HAMAG BICRO-a

SISAK – Sisačko-moslavačka županija je raspisala Javni poziv po projektu „Subvencije kamata temeljem odobrenih zajmova HAMAG BICRO-a“ za 2020.godinu. Prijaviti se mogu poduzetnici koji su prilikom podnošenja Zahtjeva na Javni poziv prethodno ostvarili pravo na korištenje jednog od HAMAG BICRO Investicijskih zajmova te Zajmova za obrta sredstva u ovoj godini.

Ukupni fond sredstava za dodjelu subvencija po ovom Projektu iznosi ukupno 200 tisuća kuna. Potpora može iznositi do 100 posto prihvatljivih troškova, odnosno iznos kamatnih stopa odobrenih od strane HAMAG BICRO-a bit će subvencionirane u cijelosti.

Cilj ovog projekta je subvencionirati preostali iznos kamatne stope mikro, malim i srednjim poduzetnicima koji su registrirani sa sjedištem i posluju na području Sisačko-moslavačke županije, a kojim tijekom ove godine ostvare ugovorni odnos s HAMAG BICRO vezano za korištenje jednog od Investicijskih zajmova te Zajmova za obrtna sredstva.

Rok za dostavu zahtjeva na ovaj Javni poziv je do 15.prosinca ove godine, a zahtjeve i pripadajuću dokumentaciju predajete osobno u pisarnici Sisačko-moslavačke županije ili šaljete poštom. Sve dodatne informacije o ovom javnom pozivu kao i potrebnu dokumentaciju, potražite na web stranicama Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X