Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
zgradazupanijesmz

Županija subvencionira organizirani dolazak turista bespovratnom potporom

SISAK – Sisačko – moslavačka županija i njezin Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu i ruralni razvoj objavio je Javni poziv „Subvencioniranje organiziranog dolaska turista na područje Sisačko – moslavačke županije“ tijekom 2020. godine s ciljem promocije županije kao prepoznatljive turističke zajednice.

Bespovratne potpore koje se dodjeljuju temeljem ovog Projekta imaju karakter potpora male vrijednosti čiji korisnici mogu biti turističke i putne agencije sa sjedištem u Republici Hrvatskoj koje organizirano dovode turiste na područje Sisačko – moslavačke županije. Ukupna planirana sredstva za provedbu ovog projekta iznose 300.000,00 kuna, a rok za podnošenje prijave je do utroška navedenih sredstava ili najkasnije do 15. prosinca.

Tekst: Bruna Prečanica

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X