Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
posaouniverzalna

Županija sufinancira nova zapošljavanja na području naše županije

SISAK – Sisačko-moslavačka županija raspisala je Javni poziv za projekt „Sufinanciranje novog zapošljavanja na području Sisačko-moslavačke županije“ u 2020.godini. Na javni poziv se mogu javiti registrirani poduzetnici sa sjedištem na području Sisačko-moslavačke županije ili posluju na području naše županije, te zapošljavaju kroz ovu poticajnu mjeru osobu koja ima prebivalište i mjesto rada na području Sisačko-moslavačke županije.

Ukupni fond sredstava za provedbu ovog Projekta je 650 tisuća kuna, a intenzitet potpore je jednokratni iznos bespovratnih potpora po ovom projektu u iznosu od 10 tisuća kuna po novo zaposlenoj osobi. Javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, odnosno najduže do 15.prosinca 2020.godine.

Zahtjeve i pripadajuću dokumentaciju predajete osobno u pisarnici Sisačko-moslavačke županije ili šaljete poštom. Nezaposlenost je jedan od najvećih gospodarskih problema u Sisačko-moslavačkoj županiji. Situacija s nezaposlenošću je dodatno pogoršana uslijed krize uvjetovanom pandemijom virusa COVID-19, kada su mnogi gospodarski subjekti otpuštali dio svojih zaposlenika. Kako bi potaknuli novo zapošljavanje, Županija je započela s provedbom ovog projekta u obliku nove poticajne mjere namijenjene subjektima malog gospodarstva.

Sve dodatne informacije i potrebnu dokumentaciju oko ovog natječaja potražite na web stranicama Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X