Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
radovinacesti

Županijska uprava za ceste obnovit će cestu u Cepelišu

CEPELIŠ – Nakon pitanja slušateljice u našoj radijskoj emisiji „A sada Vi“ hoće li i kada biti obnovljena cesta u petrinjskom mjestu Cepeliš, odgovor smo potražili u Županijskoj upravi za ceste Sisačko-moslavačke županije iz koje su odgovorili potvrdno.

„Županijska uprava za ceste Sisačko-moslavačke županije planira modernizaciju kolničkog zastora na lokalnoj cesti 33046 Vila-Cepeliš u ukupnoj duljini 945 metara. Planira se asfaltiranje kolnika strojnom izradom nosivo-habujućeg zastora, skidanje postojećih bankina i izrada novih kamenim materijalom, čišćenje i produbljenje postojećih cestovnih kanala, orezivanje grmlja, živice i šiblja, sječa stabala u cestovnom zemljištu, izrada oborinske odvodnje te ugradnja plitkih kanalica od betona“, odgovorili su nam iz Županijske uprave za ceste Sisačko-moslavačke županije.

Na samom kraju dodaju kako radovi još nisu započeti, a točan dan početka izvođenja radova javno će objaviti.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X