Share on facebook
Share on twitter
Fabijanic

U ZZJ možete dobiti svakodnevno za informacije, savjete i psihološku pomoć na 567-164

SISAK – Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije je racionalizirao prihvaćanje poziva od strane pacijenata i stanovnika naše županije. Navedeno je napravljeno nakon što je i rad medicinskih ambulanti stavljen u hladni pogon. Kako nas je izvijestila dr. Suzana Fabijanić otvorili su linije koje će biti građanima dostupne svakodnevno od 8 do 20h:

„Da bismo ipak nekako bili na raspolaganju pučanstvu otvorili smo liniju na kojoj od naših stručnjaka za mentalno zdravlje mogu dobiti, savjet, suport, psihološku prvu pomoć, a one koji imaju ozbiljnije poteškoće možemo vidjeti kako ih uputiti na daljnji tretman.“

Evo i što se događa ako nazovete broj 044/567-164:

„Javi se sekretarica koja objasni, a osoba može birati tri broja 1, 2 i 3. Na broju 1 su opće informacije o koronavriusu, na broju 2 epidemiološki dio priče, a na broju 3 je osoba iz Odsjeka za mentalno zdravlje.“, dodaje dr.Fabijanić.

Foto: Facebook

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X