potres p

Aktivnosti provedene na području pogođenom potresom

Ravnateljstvo civilne zaštite izvijestilo je kako je na potresom pogođenom području naše županije izdano 37 prijenosnih klima uređaja, 3 kreveta i 6 madraca, 2 kontejnera u Sisku te da su obavljena 2 premještanja kontejnera, po jedno u Sisku i Petrinji.

Zahtjeva za obnovom ukupno je zaprimljeno 8.868, a od ukupno zaprimljenih 7.113 zahtjeva za nekonstrukcijskom obnovom na područje naše županije odnosi se čak 91% odnosno 6.475 zahtjeva.

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje je do sada projektantima dodijelio 1.386 objekata, izrađena su 752 elaborata, radovi se izvode na 408 obiteljskih kuća, završeni su radovi na 222 obiteljske kuće.

Ukupno je do 23. srpnja na području naše županije uklonjeno 236 objekata koji su prijetili sigurnosti, od kojih je 93 uklonjeno na području Petrinje. U tijeku je uklanjanje objekata na 17 lokacija, a od tog broja 12 lokacija nalazi se u Petrinji.

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X