Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Alkohol, droga, razbojništvo i pokušaj prijevare

SISAK – Policija je jučer 3.veljače oko 22 sata u Lekeniku zaustavila osobno vozilo sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 2,43 promila upravljao 51-godišnjak iz Lekenika. Vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega je nadležnom Općinskom sudu podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

U Novskoj je policija zatekla 28-godišnjaka u posjedovanju 99 grama droge marihuane i 50 grama hašiša. Od osumnjičenog je droga oduzeta te je isti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

U Sisku je jučer oko 17 sati i 35 minuta u trgovini mješovite robe, počinjeno kazneno djelo razbojništvo u pokušaju od strane dvojice nepoznatih počinitelja. Policija poduzima sve mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela, te mole građane, ako imaju saznanja o ovom djelu, da dojave informacije na broj 192.

Traga se i za nepoznatim počiniteljem koji je u petak 31.siječnja u prijepodnevnim satima pokušao prevariti 80-godišnjakinju s područja Siska. Naime, on je putem telefona kontaktirao oštećenu i predstavio se kao policijski službenik te ju uputio u banku kako bi podigla sve novce s računa, a koje bi on došao provjeriti. Nakon razgovora 80-godišnjakinja je krenula u banku ali je odlučila prethodno stati u Policijsku postaju kako bi provjerila gore navedene navode. Nakon što je događaj prijavila policiji više nije zaprimila pozive s nepoznatog broja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X