policijastopnaslov

Alkoholizirani vozači u prometu

Policijski službenici su u petak, 22. studenog, oko 15.30 sati, u mjestu Donja Velešnja, općina Donji Kukuruzari, zaustavili osobni automobil zagrebačkih registracija kojim je upravljao 51-godišnjak iz Zagreba, pod utjecajem alkohola od 2,26 promila.

Istoga dana, oko 20.20 sati, u ulici Matije Gupca u Sunji, policijski službenici su zaustavili osobni automobil njemačkih registracija kojim je upravljao 22-godišnjak sa sunjskog područja, pod utjecajem alkohola od 1,79 promila.

 

U nedjelju, 24. studeng, oko 2.30 sati, u ulici Ivana Gundulića u Sisku, policijski službenici su zaustavili osobni automobil sisačkih registracija kojim je upravljao 37-godišnji muškarac iz Petrinje, pod utjecajem alkohola od 1,74 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozači su smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njih nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X