Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Alkoholizirani vozači u prometu

ŽAŽINA – Jučer, 9. ožujka oko 15.30 sati, u mjestu Žažina na lekeničkom području, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo zagrebačkih registacija, kojim je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,67 promila upravljao 48-godišnjak s područja Lekenika.

Istoga dana, oko 18.30 sati, u petrinjskoj ulici u Sisku, zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,57 promila upravljao 57-godišnjak s područja Gline.

Oko 21.20 sati, u Ulici Marijana Celjaka u Sisku, zaustavljeno osobno vozilo sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,94 promila upravljao 22-godišnjak s područja Martinske Vesi. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozači su smješteni u posebne prostorije nadležnih policijskih postaja. Zbog počinjenih prekršaja protiv vozača bit će podnijeti optužni prijedlozi nadležnom Općinskom sudu.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X