anja-1

Anja Miočinović u ženskoj U-19 reprezentaciji Hrvatske

PETRINJA – Anja Miočinović, učenica je trećeg razreda Srednje škole Petrinja, za zanimanje veterinarski tehničar, a izvan školskih klupa jedna od velikih ljubavi joj je nogomet.

Zašto baš ovaj sport pojasnila je: „Treniram nogomet već više od šest godina. Počela sam u Mladosti u Petrinji, a krenula sam radi svog pokojnog djeda (Josip Cavrić) koji je učio mene i moju braću. To mi se tako svidjelo, ali nisam očekivala da ću doći ovako daleko. Nakon provedene dvije godine u Mladosti dobila sam poziv Ženskog nogometnog kluba „Agram“ iz Zagreba u kojem još uvijek igram.“

To da nije očekivala da će doći ovako daleko odnosi se na poziv u žensku U-19 reprezentaciju Hrvatske: „Ne znam kako da opišem taj osjećaj, ali stvarno je super i još jednom ponavljam kako to nisam očekivala. Idemo u Kinu na turnir „4 NATIONS TOURNAMENT 07. – 16.09.2019. WUXI CITY“, a među protivnicama bi trebale biti reprezentacije Kine i Koreje. Nakon tog turnira, 2. listopada, slijedi i kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo protiv reprezentacije Poljske.“

Kako bi mogla sudjelovati na ovom turniru, obzirom na početak nove školske godine, Anji je Nastavničko vijeće odobrilo izostanak, a što je samo potvrda koliko u školi cijene i izvannastavne uspjehe svojih učenika.

Miroslav Sačer

Miroslav Sačer

Tonski realizator programa Petrinjskog radija. Upravo za izgled naših prijašnjih web stranica, kao i za izradu naših radijskih jinglova, osvaja nagrade Hrvatske udruge radija i novina, što je samo potvrda kvalitete njegova rada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X