Ante Mrgan ponovno izabran za predsjednika Knjižničarskog društva naše županije Ante Mrgan ponovno izabran za predsjednika Knjižničarskog društva naše županije
PETRINJA – Redovita izborna skupština Knjižničarskog društva Sisačko-moslavačke županije održana je 13.lipnja 2018. u POU Hrvatski dom Petrinja. U proteklom razdoblju, od zadnje redovite... Ante Mrgan ponovno izabran za predsjednika Knjižničarskog društva naše županije

PETRINJA – Redovita izborna skupština Knjižničarskog društva Sisačko-moslavačke županije održana je 13.lipnja 2018. u POU Hrvatski dom Petrinja. U proteklom razdoblju, od zadnje redovite Skupštine, članovi društva realizirali su dva važna projekta, a to su tisak Zbornika radova sa Stručnog skupa Knjižnice u procjepu 3 i uspješna realizacija Stručnog skupa Knjižnice u procjepu 4 održanog u Hotelu Panonija  u Sisku.

Pri kraju je i realizacija projekta “Bilo kuda knjiga svuda” koji je financiran od strane OTP banke, a riječ je o postavljanju polica s knjigama u javne prostore diljem Županije.

Te police održavaju knjižnice u gradovima u kojima su postavljene. Nakon usvojenog izvješća pristupilo se izborima za predsjednika i nova tijela društva za naredno razdoblje od dvije godine. Većinom glasova izabran je dosadašnji predsjednik KDSMž-a, Ante Mrgan i dopredsjednice Društva, Danijela Celinščak i Vesna Ivanković. Na kraju se novi – stari predsjednik zahvalio skupštinarima na ponovnom izboru i ukazanom povjerenju. Inače, predsjednik Ante Mrgan je ravnatelj petrinjske Gradske knjižnice i čitaonice.

 

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.