unahrkostajnica

Apel policije povodom nadolazeće Kestenijade u Hrvatskoj Kostajnici

SISAK – U dane vikenda od 7. do 9. listopada, u Hrvatskoj Kostajnici se održava turističko-kulturna manifestacija “Kestenijada 2022”. Tijekom ove manifestacije očekuje se okupljanje više tisuća sudionika, uzvanika i građana, a s obzirom da se održava u dane vikenda očekuje se i znatno povećanje prometa putnika na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Hrvatska Kostajnica.

Kako bi se izbjegle nepotrebne gužve i dugotrajna čekanja za obavljanje granične kontrole, iz Policijske uprave sisačko-moslavačke pozivaju građane da za prijelaz državne granice koriste obližnje granične prijelaze Hrvatska Dubica, Jasenovac i Dvor.

„Također pozivamo i sve posjetitelje manifestacije da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju, upute policijskih službenika i redarske službe na osiguranju navedenog događaja“, poručili su iz Policije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X