davorbernardicpr53

Bernardić : „Milanovićeva poruka je više poruka neutralnosti“

PETRINJA – Tijekom svog boravka u Petrinji, predsjednik SDP-a Davor Bernardić komentirao je izjavu premijera Andreja Plenkovića da je jučerašnja izjava predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića da možda neće glasovati na parlamentarnim izborima zapravo poruka za Bernardića.

„Prije svega mislim da je Milanovićeva poruka više poruka neutralnosti kao predsjednika Republike Hrvatske koji je predsjednik svih građana. Naravno da je važno da građani izađu na izbore jer to je u srži demokratskog procesa i naravno da vjerojatno ni predsjednik HDZ-a Plenković ni drugi HDZ-ovci nisu navikli da predsjednik Republike se zauzima i tako neutralno jer su od svoje predsjednice, Kolinde Grabar Kitarović mogli gledati upravo suprotno, dakle ona je držala cijelo vrijeme stranu HDZ-u, a što se tiče izjava gospodina Plenkovića i poruka, najvažnija poruka HDZ-u i Plenkoviću biti će ona 5.srpnja na sljedećim parlamentarnim izborima. Ono što ja mogu reći da ja njegovu izjavu do 5.srpnja, ni njega osobno, neću komentirati, a nakon 5.srpnja, nakon pobjede Restart koalicije  za komentare više neće biti ni potrebe“, istaknuo je Bernardić u svojoj izjavi za Petrinjski radio i Portal 53.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X