„Blagdan je to ponovnog rođenja, simbol svjetla i obnove…“ „Blagdan je to ponovnog rođenja, simbol svjetla i obnove…“
ZAGREB – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je uskrsnu čestitku svih hrvatskim građankama i građanima u domovini i inozemstvu. „Pred nama je Uskrs,... „Blagdan je to ponovnog rođenja, simbol svjetla i obnove…“

ZAGREB – Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je uskrsnu čestitku svih hrvatskim građankama i građanima u domovini i inozemstvu.

„Pred nama je Uskrs, najvažniji dan za kršćane, koji ga dočekuju radosni zbog Kristovog uskrsnuća. Blagdan je to ponovnog rođenja, simbol svjetla i obnove te vječni podsjetnik na snagu vjere i smisla života.

Uz riječi pape Franje: “Krist je uskrsnuo. Ljubav je nadvladala mržnju, život je pobijedio smrt, a svjetlo otjeralo tamu“, svim Hrvaticama i Hrvatima i hrvatskim građanima u domovini i inozemstvu želim sretan Uskrs uz nadu da će ga proslaviti u duhu zajedništva s bližnjima.

Uskrsno vrijeme neka nam bude dodatan poticaj za svakodnevnu brigu, skrb i solidarnost prema slabijim i potrebitim osobama ne samo u našoj obitelji i među prijateljima, već i u široj zajednici kako u domovini tako i u svijetu. Neka nam svima uskrsna radost i ljubav budu vodilje na našem daljnjem životnom putu.“

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.