Izbornik
celjak05052

Celjak: „Hrvatska je velikom žrtvom platila neovisnost i tim ćemo žrtvama vječno biti zahvalni“

SISAK – Prigodnu čestitku povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 27.obljetnice Vojno-redarstvene operacije Oluja, uputio je sisačko-moslavački župan Ivan Celjak.

„27. obljetnica blistave pobjede, Vojno-redarstvene operacije „Oluja“, vraća nas u vrijeme kad je ostvaren san koji su stoljećima sanjale generacije domoljuba. Slobodna, neovisna, demokratska Republika Hrvatska, djelo je naših najvećih junaka – veličanstvenih hrvatskih branitelja. Mnogi su životi ugrađeni u slobodu koju danas živimo. Hrvatska je velikom žrtvom platila neovisnost i tim ćemo žrtvama vječno biti zahvalni. Pamtimo i slavimo najveću pobjedu naše povijesti. Sretan vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti! Sretan vam Dan hrvatskih branitelja“, stoji u čestici župana Celjaka.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X