Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
celjak05052

Celjak: “Pred nama su veliki izazovi, ali i odgovornost”

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak je u povodu Dana Sisačko-moslavačke županije uputio čestitku.

Poštovani žitelji Sisačko-moslavačke županije, drage sugrađanke i sugrađani!

Izuzetna mi je čast čestitati Dan Sisačko-moslavačke županije, dan rođenja braće Radić, koji ove godine slavimo u posebnom ozračju obilježbe 150. obljetnice rođenja velikog učitelja hrvatskog naroda, Stjepana Radića.

Promišljajući o djelovanju ovog hrvatskog velikana i izazovima s kojima se hrvatski narod tada suočavao, pred nama su također veliki izazovi ali i odgovornost. Iznova izgraditi naše gradove i općine stradale u potresu, te njegovati zajedništvo koje smo opet pokazali kada je bilo najteže u mjesecima potresa.

Imamo razloga biti ponosni na to zajedništvo i ustrajnost svih žitelja Sisačko-moslavačke županije. Ponosni smo i na odlučnost da živimo i radimo na našoj djedovini, da osnivamo obitelji u našoj ranjenoj ali ponosnoj Sisačko-moslavačkoj županiji koju ćemo ponovno zajedno izgraditi.

Mi u Sisačko-moslavačkoj županiji nikada nismo uzmicali pred izazovima i nikada nismo ostali bez odgovora na njih. Imamo sposobne, hrabre i odgovorne ljude. Imamo entuzijazam mladosti i mudrost naslijeđa. I zajedno ćemo uspjeti!

Sretan nam Dan Sisačko-moslavačke županije!“, stoji u čestici župana Celjaka.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X