Share on facebook
Share on twitter
celjak05052

Celjak: „S ponosom se sjećamo 5.kolovoza kada je hrvatski narod krenuo u završno ostvarenje stoljetnog sna“

SISAK – Povodom proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 26. Obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“ sisačko-moslavački župan Ivan Celjak uputio je čestitku.

„U prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 26. obljetnice Vojno redarstvene operacije „Oluja“ s ponosom se sjećamo 5. kolovoza 1995. godine, kada je hrvatski narod pod hrvatskim stijegom krenuo u završno ostvarenje stoljetnog sna o stvaranju samostalne i demokratske Republike Hrvatske.

Završetkom veličanstvene Vojno redarstvene operacije „Oluja“ taj san je i ostvaren.

S dubokim poštovanjem prisjećamo se i odajemo počast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima i civilima, koji su svoje živote trajno utkali u slobodu i neovisnost samostalne i suverene Republike Hrvatske.

U spomen na ovaj veliki dan upućujem, s predsjednikom Županijske skupštine Mijom Šepakom i svim suradnicima, iskrene čestitke za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 26. obljetnicu Vojno redarstvene operacije „Oluja““, stoji u čestici župana Celjaka.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X