Izbornik
celjak

Celjak: „Sretan vam Dan umirovljenika Sisačko-moslavačke županije“

SISAK – Županijska skupština je 10. listopada 2011. godine donijela odluku prema kojoj se 1. prosinca obilježava kao Dan umirovljenika i osoba starije životne dobi Sisačko-moslavačke županije. Tim povodom, sisačko-moslavački župan Ivan Celjak uputio je starijim sugrađanima čestitku.

„Drage naše umirovljenice i umirovljenici,

Dan umirovljenika Sisačko-moslavačke županije samo je jedan, mali dio poštovanja i zahvalnosti, koji mi, nasljednici i korisnici plodova vašeg rada, dugujemo našim bakama, djedovima, majkama i očevima.

Poštenim ste radom zaslužili miran i siguran život u ovim vašim zlatnim godinama. Obvezu da vam takav, dostojanstven i ugodan život, osiguramo, mi u Sisačko-moslavačkoj županiji s radošću i ponosom prihvaćamo.

Hvala vam na svemu što ste učinili za nas. Vašim se bogatim životnim i profesionalnim iskustvom imamo namjeru koristiti i dalje. Savjetujte nas i vodite kroz život, kako činite od našeg djetinjstva, a mi ćemo učiniti sve da unaprijedimo, obogatimo i proširimo kapacitete koji su vama namijenjeni.

Sve što jesmo dugujemo vama i zato vam uzvraćamo ljubavlju i poštovanjem, uvijek i svakog dana, a posebno u ovoj svečanoj prigodi, kad imam čast i iskreno zadovoljstvo reći vam:

Sretan vam Dan umirovljenika Sisačko-moslavačke županije“, stoji u čestici župana Celjaka.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X