Izbornik
celjaktekst

Celjak uputio čestitku povodom Dana državnosti Republike Hrvatske

SISAK – Povodom Dana državnosti Republike Hrvatske, prigodnu čestitku svim sugrađanima uputio je sisačko-moslavački župan Ivan Celjak.

„Poštovane stanovnice i stanovnici Sisačko-moslavačke županije, Dan državnosti, dan kada se sjećamo ostvarenja sna o slobodnoj, demokratskoj Republici Hrvatskoj, dan je konstituiranja prvog demokratski izabranog Hrvatskog sabora, izraza slobodne volje stanovnika naše domovine.

30.svibnja 1990.godine naša je zemlja ponosno pokazala svijetu svoju težnju da živi u ravnopravnom odnosu sa slobodnim narodima svijeta.

Osporili su nam to pravo, Domovinu je trebalo braniti i osloboditi, a tu ključnu zadaću prihvatili su hrvatski branitelji. Oni su s legendarnom hrabrošću i odlučnošću ponudili sebe svojoj zemlji i njenom narod. Njima danas zahvaljujemo za život u slobodi.

Sretan Dan državnosti Republike Hrvatske“, stoji u čestici župana Celjaka.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X