Čestitka predsjednice Gradskog vijeća Magdalene Komes Čestitka predsjednice Gradskog vijeća Magdalene Komes
PETRINJA – Povodom Dana državnosti čestitku je uputila predsjednica Gradskog vijeća Petrinje Magdalena Komes: „Drage Petrinjke, dragi Petrinjci, na današnji dan prisjetimo se svih... Čestitka predsjednice Gradskog vijeća Magdalene Komes

PETRINJA – Povodom Dana državnosti čestitku je uputila predsjednica Gradskog vijeća Petrinje Magdalena Komes:

„Drage Petrinjke, dragi Petrinjci, na današnji dan prisjetimo se svih onih koji su dali svoj obol u ostvarenju stoljetnog sna Hrvata. Mnogi od njih više nisu s nama, ali vjerujem da bi se i danas jednako srčano borili za bolje sutra svih nas.

Nakon ulaska Republike Hrvatske u demokratski sustav i Europsku uniju, mi koji smo ostali u Domovini, moramo izboriti jačanje gospodarstva i stvaranje boljih uvjeta za život, otvaranje novih radnih mjesta i povratak naših iseljenih obitelji. To je naš zadatak.

Vjerujem kako ćemo zajedničkim snagama u tome uspjeti. S tim mislima, svim Petrinjkama i Petrinjcima, u Hrvatskoj i inozemstvu, u ime vijećnika Gradskog vijeća Grada Petrinje i svoje osobno, želim sretan Dan državnosti Republike Hrvatske!“, istaknula je uz ostalo u čestitci.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.