Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
celjak05052

Čestitka župana povodom Dana SMŽ

U povodu Dana Sisačko-moslavačke županije, sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, uputio je čestitku sljedećeg sadržaja:

“Poštovani žitelji Sisačko-moslavačke županije, drage sugrađanke i sugrađani!

Izuzetna mi je čast čestitati Dan Sisačko-moslavačke županije, dan rođenja braće Radić, koji ove godine slavimo u posebnom ozračju obilježbe 150. obljetnice rođenja velikog učitelja hrvatskog naroda, Stjepana Radića.

Promišljajući o djelovanju ovog hrvatskog velikana i izazovima s kojima se hrvatski narod tada suočavao, pred nama su također veliki izazovi ali i odgovornost. Iznova izgraditi naše gradove i općine stradale u potresu, te njegovati zajedništvo koje smo opet pokazali kada je bilo najteže u mjesecima potresa.

Imamo razloga biti ponosni na to zajedništvo i ustrajnost svih žitelja Sisačko-moslavačke županije. Ponosni smo i na odlučnost da živimo i radimo na našoj djedovini, da osnivamo obitelji u našoj ranjenoj ali ponosnoj Sisačko-moslavačkoj županiji koju ćemo ponovno zajedno izgraditi.

Mi u Sisačko-moslavačkoj županiji nikada nismo uzmicali pred izazovima i nikada nismo ostali bez odgovora na njih. Imamo sposobne, hrabre i odgovorne ljude. Imamo entuzijazam mladosti i mudrost naslijeđa. I zajedno ćemo uspjeti!

Sretan nam Dan Sisačko-moslavačke županije!” – poručio je župan Celjak.

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X