alen

Članovi Biciklističkog saveza SMŽ izabrali novo čelništvo

NOVSKA – Članovi Biciklističkog saveza sisačko-moslavačke županije održali su Izbornu skupštinu na kojoj su predstavnici klubova izabrali novo čelništvo.

Za predsjednika je ponovo izabran Alen Pereković (Petrinja/Sisak, RBU Labudovi), dopredsjednik je Miroslav Brajenović (Sisak, BK Roda), tajnica Anita Arbanas (BK Kutina), te članovi Upravnog odbora Tomislav Vadlja (Petrinja, BK Bikearound) i Anđelko Abramović (Topusko, RBU Cikloni), dok je predstavnik za školski sport Ante Sučić (Sisak, RBU Labudovi).

Nakon izbora Alen Pereković je kazao: „Budući kao Savez postojimo i funkcioniramo posljednje četiri godine prvenstveno kao koordinacijsko tijelo između 5 klubova članova Saveza, ali i turističkih zajednica, sportskih zajednica, udruga vezanih za biciklijade, gradskih i županijskih institucija, želja nam je da svi zajedno pridonosimo razvoju sportskog i rekreativnog biciklizma, te cikloturizma. Kako bi suradnja bila što uspješnija nadamo se da ćete nas bicikliste uključiti u projekte, aktivnosti, planiranja i savjetovanja vezano za biciklizam: od sportskih događaja, biciklijada, prometnih propisa, planiranja biciklističke infrastrukture do razvoja cikloturizma.“

Još je dodao: „Spremni smo, u okviru naših mogućnosti i slobodnog vremena, pružiti potporu u organizaciji i provođenju biciklističkih aktivnosti te vas pozivamo da se slobodno javite ili Biciklističkom savezu SMŽ ili izravno klubovima u svrhu zajedničke suradnje. Posjetite našu web, a posebno facebook stranicu.“

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X