Izbornik
robertnaslovna

Članovi Udruge Specijalne jedinice policije „OSA“ Sisak zauvijek jedni uz druge

PETRINJA – Članovi Udruge Specijalne jedinice policije „OSA“ Sisak, osim što sudjeluju u raznim aktivnostima na kojima se zasniva rad Udruge, također sudjeluju u promoviranju istine o Domovinskom ratu od škola do javnih nastupa, u obilježavanju svih značajnih datuma i obljetnica, obilaze mjesta pogibije svojih Specijalaca, ali su uvijek i uz one koji su bolesni ili trebaju neki drugi oblik pomoći. Prema svom načinu djelovanja „Zajedno smo bili u ratu, zajedno smo i u miru“, uvijek se dogovaraju oko obilaska svojih članova koji su u bolnicama, bolesni kod kuće ili oko pomoći koju netko zatreba.

Robert Šubić također je bio ratni pripadnik SJP „OSA“ Sisak. Nakon što se razbolio, počeli su se nizati zdravstveni problemi, tako da danas Robert ima nekoliko teških dijagnoza i u postupku je ishođenja mirovine. O njemu se brine majka i brat s obitelji. U Udruzi su Robertu uvijek nastojali pomoći koliko god je to moguće, ali ponekad je ono najbitnije upravo prijateljski posjet i ljudski kontakt, a toga su u Udruzi svjesni te stoga i imaju dogovorene posjete svojih članova. Ovaj put svog ratnog kolegu posjetili su, u ime Udruge SJP „Osa“ , njegovi suborci Miroslav Medved, Stjepan Štefančić, Damir Panežić i Želimir Jakopović.

Robertu i njegovoj obitelji podrška i pomoć Udruge i njegovih ratnih kolega puno znače, a ovom prilikom upoznati su s nekim novonastalim situacijama i problemima za koje će nastojati također pronaći rješenje te pomagati koliko mogu i dalje.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X