Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
maskeuniverzalna

COVID-om 19 novozaražene dvije osobe

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo dvije novooboljele osobe od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o jednoj osobi s područja Novske i jednoj osobi s područja Popovače.

„Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti“, poručuju i danas iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Prema jučerašnjim podacima sa stranice koronavirus.hr, u našoj županiji aktivna su 72 slučaja zaraze koronavirusom. Do sada se ovim virusom zarazilo 9 280 osoba, dok je od posljedica zaraze preminulo 113 osoba.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X