koronavirus-mjere

COVID-om 19 zaražen i zaposlenik benzinske postaje INA-e u Petrinji

PETRINJA – Među dvoje novooboljelih od koronavirusa u našoj Sisačko-moslavačkoj županiji je i jedan zaposlenik benzinske postaje INA u Petrinji, potvrdili su nam iz INA-e.

„Testiranjem je utvrđeno da je jedan zaposlenik INA Grupe na maloprodajnom mjestu Petrinja pozitivan na COVID-19. Zaposlenik se nalazio u samoizolaciji od nedjelje zbog sumnje u mogućnost zaraze i nije dolazio na maloprodajno mjesto“, ističu iz INA-e.

Dodaju kako je o cijelom slučaju obaviješten Stožer civilne zaštite te epidemiološka služba koja je provela anketiranje i epidemiološki izvod, kao što su odmah poduzeli sve naložene mjere na lokaciji.

„Zbog temeljite dezinfekcije maloprodajnog mjesta, lokacija je privremeno zatvorena, a kupci su preusmjereni na najbliže otvorena maloprodajna mjesta u Sisku. Svim zaposlenicima s maloprodajnog mjesta naložena je mjera samoizolacije u trajanju od 14 dana. Otvaranje lokacije očekuje se kasnije tijekom današnjeg dana uz nastavak pridržavanja svih zaštitnih mjera. Nadamo se brzom oporavku našeg kolege“, stoji u priopćenju INA-e.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X