Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Dan bez poginulih u prometu obilježen i u Petrinji

PETRINJA –Provodeći projekt ROADPOL SAFETY DAYS „Dan bez poginulih u prometu“ (Dan sigurnosti u prometu), na inicijativu ROADPOL-a, međunarodne mreže prometnih policija, 24-satne pojačane preventivno represivne aktivnosti na području Policijske postaje Petrinja, policijski službenici Policijske postaje Petrinja također su proveli i preventivno-represivnu akciju usmjerenu na Nadzor brzine kretanja vozila u vremenu od 8 do 12 sati.

U navedenom vremenskom razdoblju policija je ukupno poduzela četiri ciljana prekršaja po pitanju nepropisne brzine i tri ostala prekršaja, od čega jedan prekršaj neregistriranog vozila i dva ostala prekršaja. Djelatnici Policijske postaje Petrinja također su vozačicama i sudionicima u prometu podijelili 30-tak prigodnih letaka povodom Dana bez poginulih u prometu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI