Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
potres020120209

Dan žalost, sjećanje na sedam žrtava razornog potresa

PETRINJA – Povodom Dana žalosti koji je u Hrvatskoj proglašen 2.siječnja povodom sedam preminulih osoba nakon razornog potresa koji je pogodio naše područje, među kojima je i petrinjska djevojčica Laura Cvijić, na mjestu njezina stradavanja kod petrinjske Zelene kuće, položeni su vijenci i upaljene svijeće.

„Tu smo da tugu i nesreću podijelimo prije svega sa svima onima koji su ostali bez najbližih. Ovdje sam bio nakon 10 minuta i vidio sam. Riječi ne postoji da se njima umanji bol. Moramo crpiti novu snagu“, kazao je petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

Ističe kako sve institucije i dalje daju sve od sebe. „Europa i svijet moraju pokazati da civilizacija i civilizacijsko društvo je na iskušenju. Mi ostajemo u ovom gradu, mi ga želimo izgraditi, ovaj grad nije šuma i nije gljiva. On ima svoju povijest, ljude, tradiciju, sve ima i nama je dosta ruševina i ljudskih sudbina i devastiranog prostora kojeg smo izgradili“, rekao je Dumabović.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X