Share on facebook
Share on twitter
maskeuniverzalna

Danas 27 novooboljelih na području SMŽ

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, na današnji dan, imamo 27 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19.

Radi se o osam osoba s područja Kutine, pet osoba s područja Siska, četiri osobe s područja Petrinje, tri osobe s područja Novske, po dvije osobe s područja Popovače i Hrvatske Kostajnice, jednoj osobi s područja Gline te po jednoj s područja općina Dvor i Lekenik.

Stanovnike su i danas iz Županijskog stožera zamolili za razumijevanje i odgovorno ponašanje te pridržavanje preporuka, odredbi i odluka Nacionalnog stožera kako bi se spriječilo daljnje širenje ove zarazne bolesti.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X